Pages

Wednesday, 20 April 2011

MEMANG PELIK

salam yo ! sehat? aku sehat je. semakin sihat. haha...
wahai korang2 semua...aku tengah pelik ni... nape pelik? pelik kt sape? cer tengok kasut2 kat bawah ni.... aku pelik lahh






1)kasut dari gabus (fungsi ????)



















2) kasut platform.. (ni la kasut lady gagak pakai yang buat die terjongkang tu, muduh)






























3) kasut kadboard



















4) kasut tumit terbalik




















5) kasut macam pisang ! LOL :0






















6) kasut tapak kaki... ewwwww

















































































7) kasut siap gadjet















































8) kasut dengan haiwan











































9) kasut mulut buaya
























10) kasut depan tak berlapik.. baik tayah pakai kasut terus ek














































11) kasut yang seksehhh.. awwwwwwwwwwwww
























12) kasut bentuk ikan.. mak aii, goreng pon sodapp haha























13) kasut dengan panorama.. kah kah kah ! bawak masuk meeting best ni
























AISA: gile an an an? tapi yang pelik tu la seronok nak tengok. jarang2 nampak so die jadi cam unik giteww.. haha unik la sangattt.....

Tuesday, 12 April 2011

Assalamualaikuumm !!

MaasyaALLAH... lamenye tak update bende alah blog ni. aku betol2 tak de mood nak menaip. sebenawnye bak kate orang melaka, banyak bende yang berlegar2, berlanggar2 dalam kepala ni tunggu bile nak diluah tapi tulah. sejak dua menjak ni aku tiap hari kena migrain lah. aku pun tak tau apasal. sakit bai, sakit ! rase macam nak semput pun ade walaupun doktor tak penah preskribe aku ade athma. hilang sume mood aku nak keje nak idop bagai. eceh pekena mengena keje dengan idop ni ha cik siti? :p


tapi takpe. aku kuatkan jugak tangan ni menaip. go tangan! go ! alamak.. tengah aku sedap2 taip entry ni, (kat opis) tibe2 ada sorang kakak kerani a.k.a tokey mini shop kat dalam opis aku ni meracau2 ! hah? meracau? yes, meracau sebab ade orang beli jajan die jual tapi tak bayar ! hahah. kompem bukan aku lah kan. benda yang jadi darah daging ni jangan dihutang-hutang weh. kot kot nanti terlupa nak bayar, kan ke susah tu. sok darah tula yang mengalir dalam badan sampai mati, darah tula jugak yang diwariskan ke anak cucu. sok kalau dapat anak tak dengar cakap, ketegaq nak mampuih haa tu sume lah tu. haih apesal aku terceramah pulak ni? cam baik sangat je. hihiiih..eh tapi aku kalo beli aku bayar k. siriyus ni. kakak tu pun satu hal, kalau nak suruh orang bayar, cakap jelah. tak payah potpetpotpet kata macam2. aku yang makan dan bayar ni pulak terasa macam tak bayar bile die mengomel gitu. haih...



kat opis aku ni memang ade pantry kecik. tempat tuk refresh lepas penat keje la katekan. ceh penat la sangat. kecik je bilik pantry tu. muat dua orang je. kalo masuk lagi sorang alamatnye memang belaga montot la gadoh2 nak guna sinki pasal comel sangat bilik tu. hihii. pantry tu dilengkapi dengan cam yang aku cakap tadi sinki, kabinet pinggan mangkuk kegunaan mesyuarat fakulti dan sebuah sebijik seketul petiais besar bejenama peningsonic. kih kih kih.. so atas petiais peningsonic tu ade ruang sikit antara kabinet, dorang wujudkan ruang bisnes. dan kakak yang aku kate tadi tu jual jajan. die takdelah open table kat dalam pantry tu tunggu orang datang beli dan bayar. tak, nehi. die just letak jajan2 die tu dan letak satu tabung ayam, eh bukan ayam, tabung biase je ade gamba panda. so sistem die, sape2 yang amek jajan tu, kena la bayar dengan cara masukkan duit dalam tabung tu ikot harga jajan tu. kalau air kotak, 80 sen. kalau milo 3 in 1 plak singgit satu. kalau jajan2 cikedis biasenye 30 sen satu. banyak jenis lagi. tapi paling aku suke bile die jual jajan yang macam mamie monster tu. ala yang macam megi kering tu. sedap tu bhai ! dah amek ape lagi kan, bayar jangan tak bayar. tapi sistem camni lah yang mendatangkan masalah bile ade umat manusia yang hanya pandai amek jajan tu tapi tak pandai bayar. haih ape nak jadi.



takpelah. maafkan jela kakak tu ye cik siti. adatla orang meniaga. Jjangan sakit-sakit kepala. layan je video 'GIMIK WAK NASIR' ni, kompem hilang sakit kepala.



video



LOL ! mane la dorang ni dapat idea nak translate2 bagai ni sume kan? berair mate aku tegelak weh. kah kah kah.. opp tak sopan. hihihihii... haa baru sopan gelak dan dicintai mentua. LOL lagi




AISA: LOLL!